presenterar

Dubbelturneringen 2005

17-20 mars

Flickdubbel - Mixeddubbel - Pojkdubbel
Klasser 11 - 13 - 15 år

Länkar:

 • Anmäl dig nu till tävlingen
 • Välkommen med din anmälan!

 • Anmälningarna tickar in!
 • Är du anmäld till tävlingen?

 • Anmälningstiden har nu gått ut

 • Ett riktigt bra startfält!!!

 • Lottningen med tider!!!

 • Vi är igång!!!

 • Andra dagen!

 • Tredje dagen!

 • Inte bara finaler...

 • De sista bilderna

 • Tävlingsinformation
 • Tävlingsinbjudan

 • Deltagarlista
 • Bilder från tävlingenVälkomna till
Dubbelturneringen 2005!

Kungsbacka Tennisklubb hälsar spelare, ledare och publik hjärtligt välkomna till Dubbelturneringen 2005. En tävling med riktigt hög status för dubbelspel!

Rulla bilden neråt för att hitta anmälnings- och tävlings- information


Vi funderade länge på att skapa någonting nytt. Dubbel kommer ofta lite i skymundan av singelklasserna eftersom de spelas samtidigt. Singelspelet prioriteras sannolikt på bekostnad av dubbelspelet. Vi gör därför tvärtom och sätter dubbelspel i fokus och tar bort singelklasserna helt. Här får du möjlighet att spela dubbel med två olika spelare, både med kille och tjej.

Vi kommer att försöka lägga klasserna så att man kan deltaga i en egen klass samt i mixedklassen där en kille och en tjej spelar tillsammans.

Vi tror att detta kan bli en riktigt bra tävling för er som gillar dubbel i alla dess former. Dubbel är ju riktigt kul att spela. Att spela dubbel gör dig också till en bättre singelspelare. Vi tror också att det är bra att börja redan i unga år och att få fler möjligheter att känna på att spela tillsammans i stället för att som vanligt stå ensam på banan.

Du behöver inte ha en spelpartner för att anmäla dig. Ange bara det i anmälan så hjälper vi dig! Vid få anmälningar kör vi poolspel i klasserna.

Tävlingen går detta år helgen mellan DM och SM. Det gör det extra lämpligt att finslipa formen inför SM. Ni som var med oss under vår singeltävling i slutet av november är speciellt välkomna tillbaka till oss.

Mer information om tävlingen kommer att presenteras efterhand, med start i början av februari.

Välkomna!

PS. Tänk på att tjejerna som spelar tennis är något färre än killarna. Snacka därför ihop er tidigt om dubbelspel tillsammans. DS.

Välkommen med din anmälan!

Anmälningsformuläret finns nu upplagt på länken nedan! Du som vill ha hjälp med att hitta dubbelpartner lämnar detta fält tomt. (050130HC)

Anmälningarna börjar ticka in nu!

Det är roligt att se att det redan är många anmälningar till tävlingen. När det gäller anmälan vill vi poängtera en liten sak: Varje spelare måste skcka in en egen anmälan. Anledningen är enkel: det kommer att bli många olika parkonstellationer som vi normalt inte har i en "vanlig" tävling. För att minska risken för missförstånd, måste vi därför ha en anmälan för varje deltagande spelare. Det är helt OK om en och samma person skickar in båda eller flera anmälningar om man anger detta under "övrigt".

Om du gjort en felaktig anmälan som du vill korrigera, så skickar du bara in anmälan på nytt med samtliga uppgifter korrekt ifyllda. Vi bortser då från den äldre anmälan och tar bara med uppgifterna från den senast inskickade. Lycka till! (050208HC)

Är du anmäld till tävlingen?

Listan över de som anmält sig hittills finns nu på länk högst upp på denna sida. Om du saknar dig själv eller din partners namn, måste vi ha in dessa innan anmälningstidens utgång.

Nu väntar vi in onsdag den 2 mars som är sista dagen för anmälan. (050223HC)

Anmälningstiden har nu gått ut

Vi kan glädjande nog konstatera att det blir spel i samtliga klasser. Det är ett riktigt stort startfält, framförallt i 13 och 15-årsklasserna. Vi ber att få återkomma när vi korrelerat anmälningarna vilket bör kunna ske imorgon eller på fredag. (050302HC)

Ett riktigt bra startfält

Inte nog med att det blir många dubbelmatcher, det blir riktigt fin klass på tävlingen med ett så bra startfält. De flesta av de absolut bästa juniorerna från Halland, Göteborg, Västergötland och Småland kommer att besöka oss under tävlingen. Lite tunnare med deltagarantalet är det tyvärr i ett par av 11-årsklasserna men spel blir det i alla fall och det är det viktigaste. Ni ser den uppdaterade deltagarlistan på länken högst upp.

Nu sker lottningen i eftermiddag - kväll. Därefter vidtar tidplanering som kommer att ta några dagar. Klart är att vi kommer att spela på torsdag - söndag. Nästa uppdatering av denna sida sker först när tidplaneringen är färdig, i början eller mitten av nästa vecka, eventuellt tidigare.

Finslipa nu dubbelformen! De flesta av er har distriktstävlingar de kommande två helgerna, Halland, Göteborg, Västergötland och Småland. Vi önskar er lycka till i DM så hörs och ses vi framöver! (050304HC)

Lottningen med tider!!!

Här kommer så lottningen med tider som denna gång var lite struligare än vanligt att få till för att undvika krockar. Många namn är det att hålla reda på men vi hoppas att det nu skall fungera för er. Alla önskemål har inte fullt ut kunnat tillgodoses men vi har ändå försökt lägga tiderna på bästa möjliga sätt. Välkomna! (050307)

Vi är igång!!!

Första dagens matcher är nu avklarade. Förvånanstvärt få återbud, endast en w.o. i dessa sjukdomstider. Vi hoppas att ni tycker detta är riktigt kul för det tycker vi! Tyvärr var murveln inte närvarande under denna första dags drabbningar och inga rapporter har man fått men ni klarade det säkert finfint! Imorgon får man själv nöjet att bevista tävlingen. Vi får se om det hinner knäppas några bilder då!
Vi ses! (050317)

Andra dagen..

En dag till och nu hade man faktiskt kameran igång. Några bilder hittar du på bildsidan. Länk hittar du längst upp till höger på denna sida eller här. Imorgon blir det ännu fler kul matcher. (050318)

Tredje dagen..

En sån där dag där man går omkring och myser på läktaren. Fantastiskt trevliga och riktigt bra matcher där ni som spelare bjuder till ordentligt. Publiken hölls i stenhårt grepp med spänningen på topp.

När man inte spanar på matcher, snackar man med trevliga bekantskaper på läktaren. Vi förundras över att det är så god stämning på tävlingen. Kan det ha något med dubbel att göra?

En dag kvar och inte vilken dag som helst! Semifinaler och finaler i samtliga klasser gör att man nog kan förvänta sig riktigt högklassigt spel! Lycka till allihop inför avslutningen av Dubbelturneringen 2005!
(050319)
PS. Kolla in bildsidan!

Inte bara finaler...

... det var en hel del andra riktigt fina prestationer under de spännande matcherna under dagen. En dag som inte fullt ut gick enligt planerna. Av de sex inledande matcherna avgjordes fyra i tre jämna set. Lägg därtill att belysningen krånglade under någon timma i Gamla hallen och vi fick tyvärr präktiga förseningar. Vi ber verkligen om ursäkt för detta. Men de flesta av er tog detta med jämnmod och tog kanske en extra promenad i den sköna vårsolen.

Detta var första gången vi körde dubbelturneringen men det var fantastiskt roligt att tillsammans med er spelare och publik genomföra den. Vi ser framåt och kommer att på något sätt att återkomma. Närmaste tävlingen hos oss blir till hösten under Santa Maria Cup som blivit en riktigt stor tävling. Vi skall nu utvärdera dubbelturneringen efter denna första gång och om ni har synpunkter, både ris och ros, hör gärna av er till tävlingsledningen så lovar vi att titta på och framföra era kommentarer. Vi hoppas kunna komma tillbaka nästa år med en ny upplaga av Dubbelturneringen 2006!

Tills dess vill vi tacka alla som gjorde denna tävling möjlig: duktiga spelare, publik, föräldrar, matchledare, cafépersonal plus alla andra bakom tävlingen som gjort ett stort arbete som tyvärr ofta inte syns. Stort tack till er alla!

Till sist, lycka till framöver och närmast väntar väl SM för de flesta av er. Vi ses snart igen, ofta på en tävling nära dig!

En sak till, bilder längtar ni ju olidligt efter. De kommer men först måste vi nog slicka såren några dagar. Bilderna kommer troligen ut under påskhelgen, så titta in igen om någon vecka så har vi förhoppningsvis vilat ut lite. Vi ses! Hej då!
(050320)

De sista bilderna...

... har vi nu lagt ut. En del bilder där vi får tacka den tappre fotografen. En riktigt rolig tävling blev det och en hel del positiva intryck har vi fått redan. Vi hoppas komma tillbaka nästa år. Tills dess önskar vi er alla en riktigt härlig tennissommar så ses vi därute på en tennisbana i lumming sommargrönska någonstans ute i landet.
Hej då!
(050401)

Lottning/resultat:

Flickdubbel 11 år
Flickdubbel 13 år

Flickdubbel 15 år

Mixeddubbel 11 år

Mixeddubbel 13 år
Mixeddubbel 15 år

Pojkdubbel 11 år

Pojkdubbel 13 år
Pojkdubbel 15 år

Spelschema:

17/3
18/3
19/3
20/3(Med reservation
för ändringar)

Lottning och spelschema presenteras successivt här till vänster.

KTK = Tennishallen vid Kungsmässan
GH = Gamla Hallen vid Tingbergsvallen

Glöm inte att göra Reload/Uppdatera
(F5 el. Ctrl-R) för att se de senaste förändringarna på skärmen.

Anmälan till tävlingen
(oss tillhanda senast 2 mars)

Du anmäler dig enklast via länken till höger. Anmäl dig inte via epost. I anmälan är det viktigt att du fyller i alla uppgifter så korrekt som möjligt. Tävlingslicens är obligatoriskt för spelare födda -90, -91 och -92. När du skickat in anmälan har du möjlighet att skriva ut den som kvittens. Du kommer också att få en bekräftelse via epost inom några dagar. Om du inte får bekräftelse kan du kontakta tävlingsledningen.

Observera att både du och din dubbelpartner måste skicka in var sin anmälan! Anmälningar från klubbar ser vi gärna att de görs direkt till hemsidan.

Anmälningstiden har gått ut.

Anmälningar via hemsidan t o m
2/3
är nu bekräftade via epost.

Tävlingsinbjudan finner du genom att klicka på bilden nedan:


Mer detaljerad information om tävlingen hittar du på sidan tävlingsinformation.

För att läsa en del av sidorna, behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerad.
Den hämtar du gratis på Adobes hemsida.

	  

Till KTK:s startsida


Webmaster: Hans Corin