presenterar
 

 
9-12 mars 2006
 
Flickdubbel - Mixeddubbel - Pojkdubbel
Klasser 13 - 15 - 17 år

Länkar:

 • Anmälan till tävlingen
 • Då var det dags
 • Nu kan vi natta dig
 • En hel del anmälningar
 • Lottningen med tider
 • Vi är igång!!!
 • Riktigt bra drag!
 • Inför finaldagen
 • Fantastiskt fina dubbelmatcher
 • Sista bollen

 • Tävlingsinformation
 • Inbjudan
 • Deltagarlista
 • Klubbförteckning


Välkomna till
Dubbelturneringen 2006!

Kungsbacka Tennisklubb hälsar spelare, ledare och publik hjärtligt välkomna till Dubbelturneringen 2006. En tävling med riktigt hög status för dubbelspel!

Rulla bilden neråt för att hitta anmälnings- och tävlings- information


Vi hade riktigt kul förra året! Vi tänker ha minst lika kul i år! Det är återigen dags för dubbelturneringen, en tävling där vi blandar lite mer. Spel i både vanlig dubbel och i mixed! Någonting nytt där vi i år prioriterar även de lite äldre 17-åringarna som annars inte har så många tävlingsklasser! Dubbel kommer ofta lite i skymundan av singelklasserna eftersom de spelas samtidigt. Singelspelet prioriteras sannolikt på bekostnad av dubbelspelet. Vi gör därför tvärtom och sätter dubbelspel i fokus och tar bort singelklasserna helt. Här får du möjlighet att spela dubbel med två olika spelare, både med kille och tjej. Dubbel är ju riktigt kul att spela. Att spela dubbel gör dig också till en bättre singelspelare.

Vi kommer att försöka lägga klasserna så att man kan deltaga i en egen klass samt i mixedklassen där en kille och en tjej spelar tillsammans. En liten reservation, anmäler du dig i två klasser vill vi att du gör det i samma åldersklass (exv MD15 + PD15)! Vi försöker anpassa tiderna till spel i samma åldersklasser.

Du behöver inte ha en spelpartner för att anmäla dig. Ange bara det i anmälan så hjälper vi dig! Vid få anmälningar kör vi poolspel i klasserna.

Mer information om tävlingen och anmälningsformulär kommer att presenteras efterhand, med start i början av januari.

Välkomna!

PS. Tänk på att tjejerna som spelar tennis är något färre än killarna. Snacka därför ihop er tidigt om dubbelspel tillsammans. DS.

Då var det dags!
Vi öppnar portarna och smyger igång anmälningsrutinen här på nätet. Via länken här nedanför kan du och din dubbelpartner anmäla er. Vi vill ha anmälan från båda spelare i varje par för att minimera risken för att det skall bli tokigt.

En nyhet för i år är att om det blir stort deltagarantal, kommer vi att genomföra tävlingen som en dygnetruntturnering. Inte enbart nattetid men vi kanske kör lite senare på kvällarna och startar lite tidigare på mornarna. De som spelar senare på kvällarna får sova lite längre på mornarna och vice versa. Vi jobbar på att ordna övernattning i närheten av hallen. Mer om det lite senare.

Välkommen med din anmälan! (060115HC)

Nu kan vi hjälpa dig med övernattning!
För att du skall kunna övernatta på enkelt och billigt sätt kan vi nu hjälpa dig med övernattning i närheten av hallen. Du tar med eget liggunderlag och sängkläder/sovsäck. Ange helst i anmälan under övrigt om du avser utnyttja detta för att vi skall få en uppfattning hur många som vill övernatta.

Tennisklubben ligger på 5 minuters promenad från stationen och både pendeltåg och regionaltåg stannar. Det vore roligt om ni samåkte i lite större gäng och övernattar hos oss. Även du som inte har så långt att åka kanske också tycker att detta verkar kul? Vi ordnar med frukostbuffé på morgonkulan. För 50kr/natt får du frukost och övernattning! Vill du bo lite mer bekvämt finns Hotell Halland mitt emot stationen.

Välkomna! (060207HC)

En hel del anmälningar har kommit in till tävlingen!
Det uppskattar vi! Det blir fler deltagare än förra året så det blir rejält tryck under tävlingen.

Du som vet att du önskar övernattning, meddela oss gärna det redan nu genom att klicka här. Då vet vi ungefär vilken omfattning det blir så vi kan bereda plats till alla.

Ordinarie anmälningsrutin är nu stängd men efteranmälningar är möjliga och medtas i mån av plats och om vakanser uppstår.
(060222HC)

Deltagarlistan finns nu på länken uppe till höger. Alla anmälda via hemsidan fram till 22/2 fick bekräftelse redan tidigare i veckan.

Vi vill påminna om att samtliga deltagare födda 1993 och tidigare skall ha betalat tävlingslicens före spelstart. Licensen innehåller bland annat en olycksfallsförsäkring och är viktig både för dig som spelare och för oss som arrangör. Juniorlicens gäller ett år och kostar 150kr. All information om tävlingslicensen finner du på denna länk .

Från SvTF hemsida:
Om du inte får utskicket eller vill betala utan förtryckt inbetalningskort gör du enligt följande:
Ange postgironr 5 31 80-6. Uppge namn, ev. licensnummer, adress, klubbtillhörighet samt fullständig personnummer (krävs för licensförsäkringen). Ange också vilket år licensavgiften gäller för.

När du fått ditt licensnummer meddelar du oss snarast! Annan information runt tävlingen hittar du under tävlingsinformation.
Tack på förhand!
(060226HC)

Lottning med tider finns ute nu!
Tävlingen ökar i år med hela 30% vilket är riktigt kul och vi skall försöka ta hand om er så bra vi kan.

Inte nog med att det är stor bredd med många deltagare, det är också riktig fin spets med många som tillhör yttersta Sverigeeliten inom sin åldersklass.

Det stora deltagarantalet gör att vi måste lägga några matcher lite senare än vanligt och andra matcher något tidigare än annars. Vi ber er om överseende med detta. Vallda TK är vänliga nog att ställa upp med banor på fredag-lördag kväll så det inte blir alltför sent. Vilka matcher det gäller framgår av spelschemat.

Har du kvällsmatch eller morgonmatch ber vi att få påminna om att du kan få övernattning och frukost för 50kr/natt. Ta med liggunderlag och sovsäck! Önskar du övernattning, skicka en intresseanmälan genom att klicka här.

Ladda nu ordentligt så ses vi till helgen! Det här skall bli riktigt kul!
(060304)

Många klubbar är representerade!
Vi roade oss med att titta på varifrån ni kommer. Hela 32 klubbar är representerade och vi tycker det är fantastiskt trevligt att så många kommer till oss under några dagar i början av mars. Du hittar klubbförteckningen längst upp till höger på denna sida!
Känn er riktigt välkomna så skall vi försöka göra vad vi kan för att ni skall trivas! (060305)

Vi är igång med tävlingen!
Redan före kl 16 idag var det flera matcher igång då ni som spelare var i god tid till första matchstart. Det tackar vi för! Vi har inte fått in alla resultat ännu men återkommer med rykande färska siffror innan kvällen är helt till ända
...

... och nu finns alla resultat på länkarna nedan. En härlig dag med en del riktigt jämna och välspelade matcher. Vi var nere i hallen en stund och kände på spänningen som var behagligt avslappnad och skön, faktiskt lite känneteckande för dubbelspel där det är lite mer lagspel än traditionell singel. Vi som står bakom denna tävling önskar er alla riktigt lycka till och kämpa väl imorgon, det kan gå vägen med en härlig kämpaglöd!!
(060309)

Det är riktigt bra drag under tävlingen!
En hel del matcher var riktigt tuffa idag och tävlingsledningen förvånas inte längre över att dagens sista match går till 3 set. Så även idag, både i Vallda och i Kungsbacka!

Imorgon drar vi igång med frukost för de hungriga redan vid halv-sjusnåret och någon timma senare slås de första bollarna. Tänk nu på att det är den som spelar bäst för dagen som brukar vinna! Och det finns oftast flera vinnare. Mer om det imorgon.
(060310)

En stor lördag och nu väntar finaldagen!
Då är även lördagens många matcher avklarade och intressanta reultat kan noteras. Vi såg också mycket fina insatser som ibland räckte långt och i några fall nästan ända fram.

Bland lördagens aktiviteter hade vi också en sponsoraktivitet. Vår Synsamhandlare Optiker Lundin har ställt upp och skänkt racket vilket vi tackar för. I samband med tävlingen anordnade vi en blixtmintennisturnering på eftermiddagen med stort deltagarantal. Vinnaren kammade hem ett minitennisracket, grattis Armando!

Dags för finaldag...
(060311)

Fantastiskt fina dubbelmatcher att titta på, finalerna pågår!
Vi som är på plats får möjlighet att titta på fantastiskt fin dubbel i några matcher och det är härligt att se och njuta av fint spel. Finalerna pågår fortfarande och har ni vägarna förbi, kom in och titta!

(060312)

Sista bollen är slagen, men bara för denna gång!
Vi ber att få tacka för oss och bockar för all den fina underhållning vi har fått se under några gnistrande, snökalla dagar i början av mars.
Det har varit riktigt kul att se er spelare göra upp om pokalerna i denna upplaga av tävlingen.

Vi tackar också alla som hjälp till och gjort denna tävling möjlig. Utan er ovärderliga insats inför och under tävlingen hade den inte gått att genomföra. Nu tar vi paus ett tag trots att vi har lite bilder sparade. De läggs ut så snart vi fått krafterna tillbaka.

Startfältet var det inget direkt fel på, väldigt trevliga spelare som bjöd upp till fint spel och mycket trevlig stämning hela tävlingen igenom. Många av er hoppas vi att få återse, en del av er redan under vår höstturnering i slutet av november. Andra hoppas vi få se om ett år då det blir dags för nästa års upplaga av Dubbelturneringen 2007. Tills dess, vi ses snart igen på en tävling nära dig. Visst är det härligt!
(060312)

Lottning/resultat:

Flickdubbel 13 år
Flickdubbel 15 år
Flickdubbel 17 år

Mixeddubbel 13 år
Mixeddubbel 15 år
Mixeddubbel 17 år

Pojkdubbel 13 år
Pojkdubbel 15 år
Pojkdubbel 17 år

Spelschema:

9/3
10/3
11/3
12/3

(Med reservation
för ändringar)

Lottning och spelschema presenteras successivt .

KTK = Tennishallen vid Kungsmässan och
Gamla Hallen vid Tingbergsvallen
Valld = Vallda Tennishall

Anmälan till matcherna sker senast 30 minuter före utsatt speltid (15 minuter innan för 07.30-matcherna). Anmälan görs alltid i Tennishallen vid Kungsmässan utom för de matcher som avgörs i Vallda. I Vallda sker anmälan direkt på plats.

Glöm inte att göra Reload/Uppdatera
(F5 el. Ctrl-R) för att se de senaste förändringarna på skärmen.

Kanonerbjudande från Tengo under tävlingen, klicka här!! Du vet väl att allt som du hittar på Tengos hemsida kan du köpa hos oss till samma fantastiska priser utan att behöva betala frakt! Med lite tur har vi grejorna hemma, annars kan vi kanske få upp det till oss under tävlingen! Prata med tävlingsledningen så hjälper vi dig!!

Anmälan till tävlingen
(oss tillhanda senast 22 februari)

Du anmäler dig enklast via länken till höger. Anmäl dig inte via epost. I anmälan är det viktigt att du fyller i alla uppgifter så korrekt som möjligt. Tävlingslicens är obligatoriskt för spelare födda -89 till -93. När du skickat in anmälan har du möjlighet att skriva ut den som kvittens. Du kommer också att få en bekräftelse via epost inom några dagar. Om du inte får bekräftelse kan du kontakta tävlingsledningen.

Observera att både du och din dubbelpartner måste skicka in var sin anmälan! Anmälningar från klubbar ser vi gärna att de görs direkt till hemsidan.

Sista anmälningsdag är nu passerad!
Efteranmälan kan göras
genom att

klicka här!

Anmälningar via
hemsidan t o m
22/2
är nu bekräftade
via epost.

Tävlingsinbjudan finner du genom att klicka på bilden nedan:

Mer detaljerad information om tävlingen hittar du på sidan tävlingsinformation.

För att läsa en del av sidorna, behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerad.
Den hämtar du gratis på Adobes hemsida.

	  

Till KTK:s startsida


Webmaster: Hans Corin