presenterar
 

 
1 - 4 mars 2007
 
Flickdubbel - Mixeddubbel - Pojkdubbel
Klasser 13 - 15 - 17 år

Länkar:

 • Anmälan till tävlingen
 • Då var det dags
 • Nu kan vi natta dig, 50kr inkl frukost!
 • Ni är allt bra sköna juveler!
 • Lottningen finns nu presenterad
 • Nu finns tiderna presenterade
 • Det här började riktigt bra
 • ... och det fortsatte lika bra...
 • Bra med matchtiebreak!
 • Finalerna slutspelade

 • Tävlingsinformation
 • Inbjudan
 • Deltagarlista


Sponsorer

Välkomna till
Dubbelturneringen 2007!

Kungsbacka Tennisklubb hälsar spelare, ledare och publik hjärtligt välkomna till Dubbelturneringen 2007. En tävling med riktigt hög status för dubbelspel! sätter dubbelspel i fokus och tar bort singelklasserna helt.

Rulla bilden neråt för att hitta anmälnings- och tävlings- information


En tuff period, en riktigt hård period har det varit för oss. Vatten i hela anläggningen för 6 veckor sedan. Nu satsar vi och vi gör det ordentligt. Dubbelturneringen i år kommer att ge dig något utöver det vanliga. Vi lovar! Spelmässigt vet du som har varit med tidigare hur kul turneringen har varit, som sagt i år blir det ännu bättre!

På speldagen kommer du att få gå in på helt nya hardcourtbanor i en anläggning som med hjälp av medlemmarna i klubben fräschats upp och skapat något vi bara kunde drömma om för några veckor sedan. Vi är ännu inte riktigt färdiga men banleverantören lovar att allt kommer att vara färdigt i god tid till tävlingen annars hade vi inte vågat vara så kaxiga! Anmäl dig nu!

Vi kommer att försöka lägga klasserna så att man kan deltaga i en egen klass samt i mixedklassen där en kille och en tjej spelar tillsammans. En liten reservation, anmäler du dig i två klasser vill vi att du gör det i samma åldersklass (exv MD15 + PD15)! Vi försöker anpassa tiderna till spel i samma åldersklasser.

Du behöver inte ha en spelpartner för att anmäla dig. Ange bara det i anmälan så hjälper vi dig! Vid få anmälningar kör vi poolspel i klasserna. Mer information om tävlingen och anmälningsformulär kommer att presenteras efterhand.

Välkomna!

PS. Tänk på att tjejerna som spelar tennis är något färre än killarna. Snacka därför ihop er tidigt om dubbelspel tillsammans. DS.

Då var det dags!
Vi öppnar portarna och smyger igång anmälningsrutinen här på nätet. Via länken här nedanför kan du och din dubbelpartner anmäla er. Vi vill ha anmälan från båda spelare i varje par för att minimera risken för att det skall bli tokigt.

Vid stort deltagarantal kommer vi att köra lite senare på kvällarna och starta lite tidigare på mornarna. De som spelar senare på kvällarna får sova lite längre på mornarna och vice versa. Vi ordnar övernattning i närheten av hallen.
Välkommen med din anmälan! (070124HC)

Vi hjälper dig med övernattning, 50kr inkl frukost!
För att du skall kunna övernatta på enkelt och billigt sätt kan vi nu hjälpa dig med övernattning i närheten av hallen. Du tar med eget liggunderlag och sängkläder/sovsäck. Ange i anmälan under övrigt om du avser utnyttja detta för att vi skall få en uppfattning hur många som vill övernatta.

Tennisklubben ligger på 5 minuters promenad från stationen och både pendeltåg och regionaltåg stannar. Det är därför enkelt att samåka några stycken till Kungsbacka och övernatta. Det finns alltid minst en vuxen på plats i övernattningslokalen. Även du som inte har så långt att åka kanske också tycker att detta verkar kul? Vi ordnar med frukostbuffé på morgonkulan. För 50kr/natt får du frukost och övernattning och vi hade tillgång till både TV och DVD förra året! Vill du bo lite mer bekvämt finns Hotell Halland mitt emot stationen.

Välkomna! (070124HC)

Ni allt bra sköna juveler!
Det är tokmånga som anmäler sig ikväll vilket kommer att göra tävlingen till en riktig fest! Då blir det riktigt drag om ett par veckor!

(070214HC)

Lottningen finns nu på länkarna nedan
Till slut blev det i stort sett lika många deltagare som förra året och det är riktigt kul. Vi kunde inte riktigt drömma om det för bara några veckor sedan.
Vi hade invigning av banorna igår så nu är det riktigt säkert att de är färdiga!
(070218HC)

Tiderna finns presenterade i spelträden nedan
Efter hårt arbete av schemaläggaren finns nu tiderna utlagda. Det blir en hel del jobb med att försöka undvika krockar, något som är extra svårt med dubbelt så många spelare är inblandade i allehanda konstellationer. Vi ber er därför om överseende att vi i kanske inte lyckats hitta optimala tider för alla men ni bör veta att vi försökt!
Vi reserverar oss mot ändringar i tidschemat som kan komma att behövas och ber er titta in och kontrollera er speltid kvällen innan spelstart för eventuella förändringar.

Vi ser fram emot ett härligt veckoslut med mycket fin tennis på vår nyrenoverade anläggning. Vi ses till helgen!

PS. För övernattningen finns ca 30 platser tillgängliga. Vi kommer att vara i samma fina lokaler som i fjol med tillgång till både TV och DVD. När du kommer till hallen kommer där att finnas information om vad som gäller för övernattningen. Har du inte sagt till tidigare så meddela via epost jag-vill-övernatta att du vill övernatta. Minst en vuxen finns på plats under natten. DS.
(070225HC)

Det här började riktigt bra
Inte nog med att spelet drog igång, snacket går och i år snackas det om bilder. En del var besvikna på att de inte hamnade på en ordentlig bild förra året och vi får se om vi kan göra något åt det i år. Får försöka få med kameran till imorgon.

(070301HC)

... och det fortsatte minst lika bra!
Matcher på 7 banor samtidigt och mycket att hålla ihop för den hårt arbetande t-ledningen men bra stämning rätt igenom. Idag kör vi företrädesvis i Kungsbacka samt några matcher i Vallda. Vi ses i hallen!

(070302HC)

Det känns rätt bra med matchtiebreak!
Riktigt många matcher har blivit jämna och långa. Ändå tycker vi som jobbar med tävlingen att matchtiebreak i stället för tredje set känns rätt bra. Det är lika ovisst inför matchtiebreak som inför ett tredje set som man kan se i resultatlistan. Inga givna segrar även om man vunnnit andra set. Den som är mest motiverad drar det längsta strået.

Det är dags för finaldag i årets upplaga. Semifinaler pågår fram till 15-tiden och därefter drarfinalerna igång. Vi önskar er alla riktigt lycka till!
(070303HC)

Finalerna är nu slutspelade!
Efter hårt slit av er ute på banan kan nu även vi som stått på läktaren pusta ut. Vi har fått se högklassig dubbeltennis med många sköna dueller. Vi gratulerar årets segrare men också alla övriga deltagare till en fin insats! Hur det gick hittar du i spelträden nedan!

Några bilder kommer att läggas ut i ett litet bildspel vad det lider. Återkom gärna och titta in! tills dess, vi ses snart på en tävling nära dig! Ha de!
(070304HC)

Lottning/resultat:

Flickdubbel 13 år
Flickdubbel 15 år
Flickdubbel 17 år

Mixeddubbel 13 år
Mixeddubbel 15 år
Mixeddubbel 17 år

Pojkdubbel 13 år
Pojkdubbel 15 år
Pojkdubbel 17 år

Spelschema:

1/3
2/3
3/3
4/3

(Med reservation
för ändringar)

Lottning och spelschema presenteras successivt .

KTK = Tennishallen vid Kungsmässan och
Gamla Hallen vid Tingbergsvallen
Valld = Vallda Tennishall

Anmälan till matcherna sker senast 30 minuter före utsatt speltid (15 minuter innan för 07.30-matcherna). Anmälan görs alltid i Tennishallen vid Kungsmässan utom för de matcher som avgörs i Vallda. I Vallda sker anmälan direkt på plats.

Glöm inte att göra Reload/Uppdatera
(F5 el. Ctrl-R) för att se de senaste förändringarna på skärmen.

Anmälan till tävlingen
(oss tillhanda senast 14 februari)

Du anmäler dig enklast via länken till höger. Anmäl dig inte via epost. I anmälan är det viktigt att du fyller i alla uppgifter så korrekt som möjligt. Tävlingslicens är obligatoriskt för spelare födda -90 till -94. När du skickat in anmälan har du möjlighet att skriva ut den som kvittens. Du kommer också att få en bekräftelse via epost inom några dagar. Om du inte får bekräftelse kan du kontakta tävlingsledningen.

Observera att både du och din dubbelpartner måste skicka in var sin anmälan! Anmälningar från klubbar ser vi gärna att de görs direkt till hemsidan.


Anmälningstiden har nu gått ut. Efteranmäl dig dig genom att klicka här!

Anmälningar via
hemsidan t o m
14/2
är nu bekräftade
via epost.

Tävlingsinbjudan finner du genom att klicka på bilden nedan:

Mer detaljerad information om tävlingen hittar du på sidan tävlingsinformation.

För att läsa en del av sidorna, behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerad.
Den hämtar du gratis på Adobes hemsida.

	  

Till KTK:s startsida


Webmaster: Hans Corin