presenterar
 

 
13 - 16 mars 2008
 
Flickdubbel - Mixeddubbel - Pojkdubbel
Klasser 13 - 15 - 17 år

Länkar:

 • Anmälan till tävlingen
 • Då var det dags
 • Anmälningarna rullar in nu
 • Prata med er dubbelpartner
 • Tiderna kommer på söndag
 • Lottningen med tider
 • Då var vi igång!!
 • Bra spel under lördagen!
 • Några matcher återstår
 • Men nu är det slut

 • Tävlingsinformation
 • Inbjudan
 • Deltagare
 • Några bilder från tävlingen


Sponsorer

Välkomna till
Dubbelturneringen 2008!

Kungsbacka Tennisklubb hälsar spelare, ledare och publik hjärtligt välkomna till Dubbelturneringen 2008. En tävling med riktigt hög status för dubbelspel! Vi sätter dubbelspel i fokus och tar bort singelklasserna helt.

Rulla bilden neråt för att hitta anmälnings- och tävlings- information


Då var det återigen dags för vår stora dubbelturnering. Vi kommer att försöka lägga klasserna så att man kan deltaga i en egen klass samt i mixedklassen där en kille och en tjej spelar tillsammans. En liten reservation, anmäler du dig i två klasser vill vi att du gör det i samma åldersklass (exv MD15 + PD15)! Vi försöker anpassa tiderna till spel i inom åldersklassen.

Du behöver inte ha en spelpartner för att anmäla dig. Ange bara det i anmälan så hjälper vi dig! Vid få anmälningar kör vi poolspel i klasserna. Mer information om tävlingen och anmälningsformulär kommer att presenteras efterhand.

Välkomna!

PS. Tänk på att tjejerna som spelar tennis är något färre än killarna. Snacka därför ihop er tidigt om dubbelspel tillsammans. DS.

Då var det dags!
Vi öppnar portarna och smyger igång anmälningsrutinen här på nätet. Via länken här nedanför kan du och din dubbelpartner anmäla er. Vi vill ha anmälan från båda spelare i varje par för att minimera risken för att det skall bli tokigt.

Vid stort deltagarantal kommer vi att köra lite senare på kvällarna och starta lite tidigare på mornarna. De som spelar senare på kvällarna får sova lite längre på mornarna och vice versa. Vi ordnar övernattning i närheten av hallen.
Välkommen med din anmälan! (080204HC)

Anmälningarna rullar in nu!
Många av er som söker sig till vår tävling berättar om att den är en av de roligaste tävlingarna att delta i. Vi skall även i år försöka göra den till en riktigt bra upplevelese med ett par nya inslag. Vi får se vad det kan bli. Glöm inte att be din partner anmäla ordentligt så ser vi anmälan från två håll. Det är viktigt så att alla får den spelpartner de önskar. Har du ingen partner så fixar vi det åt dig! Välkommen med din anmälan!

(080223HC)

Prata med er dubbelpartner! Fler par i MD13 önskas!
Hej på er! Vi försöker att para ihop er i de konstellationer ni själva önskat. Det är inte helt lätt alla gånger då det ibland bara ena halvan av paret som är anmäld och ibland är det två som vill delta med samma spelare. Det gör det lite mer "spännande" men risken är att det trots allt kan bli lite fel vid lottning. Vi vore därför tacksamma om

  • Anmälan sker från båda personer i varje par
    Prata med din partner om han/hon är anmäld.

Om ni pratar ihop er så minskar risken att vi formar "intressanta" dubbelpar. I MD13 är det bara 2 par anmälda. I anmälningslistan här finns alla anmälda 13-åringar. Det vore kul om lite fler mixedpar i den klassen ställer upp. Vi håller anmälningsrutinen öppen fram till måndag kl 17.00.
(080301HC)

Tiderna med lottningen läggs ut sent söndag kväll!
Det blir inget spel på torsdagen mer än möjligen någon enstaka match. I övrigt laddar vi för fullt inför nästa helg.
(080308HC)

Lottningen med tider
Lottningen med tider finns nu på länkarna här nedan. Vi kör igång på fredag med några matcher för att därefter köra för fullt hela lördag och söndag. Slipa dubbelformen, ät ordentligt och vila mellan träningarna. Äh, ni vet hur man bäst laddar upp inför tävling. Till helgen ses vi!
(080309HC)

Då var vi igång med tävlingen
Fulla omgångar med matcher redan på fredagen. Tyvärr ställde sjukdomar till det lite ikväll med ett par olyckliga avhopp. Med god hjälp av spelarna lyckades ändå ett par nya konstellationer hastigt ta form och i ett av dem blev det dessutom vinst. Nu väntar morgondagen med spel från morgon till kväll. Lycka till allihop!
(080314HC)

Bra spel under lördagen
Fullt ös i hallen under lördag och det var mycket bra spel i många matcher. Som vi sett tidigare år är dubbel inte alls förutsägbart. Många lite mindre kända namn gör riktigt bra matcher och går vidare samtidigt som andra ibland kanske tar matcher för givna. I dubbel vinner bästa dubbelparet. Just det blir extra roligt att följa när vi imorgon kör semifinaler och finaler. Imorgon kommer också en seriematch att läggas in mitt på dagen, därav en liten lucka i tidschemat. Tänk dubbelspel imorgon! Vi ses!
(080315HC)

Några matcher återstår innan vi är färdiga
Tämligen många matcher som gått till supertiebreak och även i övrigt en hel del riktigt jämna matcher. Vi är kvar i hallen och njuter av de sista fina matcherna. Delresultaten så här långt hittar ni i spelträden nedan.
(080316HC)

Men nu är det slut...
.. för denna gång. Det har varit kul att ha er hos oss en tidig vårhelg i mars. Lite för kyligt för att spela ute, men snart...
Många vinnare blev det! Inte bara ni som gick hela vägen utan även ni som gjorde bra insatser och stod upp med bra motstånd. Vi har lagt upp några bilder i en bildsnurra. Denna gång fick några av er lite mer uppmärksamhet och hamnade på bild medan andra tyvärr inte blev fotograferade. Vi får försöka kompensera detta till nästa gång. (Det kan även betyda mer bilder på läktarfoket ...).
Hej då! Vi ses snart igen, förmodligen inte långt från en bana nära dig!
(080316HC)

 

Lottning/resultat:

Flickdubbel 13 år
Flickdubbel 15 år
Flickdubbel 17 år

Mixeddubbel 13 år
Mixeddubbel 15 år
Mixeddubbel 17 år

Pojkdubbel 13 år
Pojkdubbel 15 år
Pojkdubbel 17 år

Spelschema:

13/3
14/3
15/3
16/3

(Med reservation
för ändringar)

Lottning och spelschema presenteras successivt .

KTK = Tennishallen vid Kungsmässan och
Gamla Hallen vid Tingbergsvallen
Valld = Vallda Tennishall

Anmälan till matcherna sker senast 30 minuter före utsatt speltid (15 minuter innan för 07.30-matcherna). Anmälan görs alltid i Tennishallen vid Kungsmässan utom för de matcher som avgörs i Vallda. I Vallda sker anmälan direkt på plats.

Glöm inte att göra Reload/Uppdatera
(F5 el. Ctrl-R) för att se de senaste förändringarna på skärmen.

Anmälan till tävlingen
(oss tillhanda senast 26 februari)

Du anmäler dig enklast via länken till höger. Anmäl dig inte via epost. I anmälan är det viktigt att du fyller i alla uppgifter så korrekt som möjligt. Tävlingslicens är obligatoriskt för spelare födda -95 och äldre. När du skickat in anmälan har du möjlighet att skriva ut den som kvittens. Du kommer också att få en bekräftelse via epost inom några dagar. Om du inte får bekräftelse kan du kontakta tävlingsledningen.

Observera att både du och din dubbelpartner måste skicka in var sin anmälan! Anmälningar från klubbar ser vi gärna att de görs direkt till hemsidan.


Anmäl dig genom att klicka här!

Anmälningar via
hemsidan t o m
29/2
är nu bekräftade
via epost.

Tävlingsinbjudan finner du genom att klicka på bilden nedan:

Mer detaljerad information om tävlingen hittar du på sidan tävlingsinformation.

För att läsa en del av sidorna, behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerad.
Den hämtar du gratis på Adobes hemsida.

	  

Till KTK:s startsida


Webmaster: Hans Corin