presenterar
 

 
12 - 15 mars 2009
 
Flickdubbel - Mixeddubbel - Pojkdubbel
Klasser 13 - 15 - 17 år

Länkar:

 • Anmälan till tävlingen
 • Tiderna och lottning finns nu utlagda

 • Tävlingsinformation
 • Inbjudan


Sponsorer
Välkomna till
Dubbelturneringen 2009!

Kungsbacka Tennisklubb hälsar spelare, ledare och publik hjärtligt välkomna till Dubbelturneringen 2009. En tävling med riktigt hög status för dubbelspel! Vi sätter dubbelspel i fokus och tar bort singelklasserna helt.

Rulla bilden neråt för att hitta anmälnings- och tävlings- information


Då var det återigen dags för vår stora dubbelturnering. Vi kommer att försöka lägga klasserna så att man kan deltaga i en egen klass samt i mixedklassen där en kille och en tjej spelar tillsammans. En liten reservation, anmäler du dig i två klasser vill vi att du gör det i samma åldersklass (exv MD15 + PD15)! Vi försöker anpassa tiderna till spel i inom åldersklassen.

Du behöver inte ha en spelpartner för att anmäla dig. Ange bara det i anmälan så hjälper vi dig! Vid få anmälningar kör vi poolspel i klasserna. Mer information om tävlingen och anmälningsformulär kommer att presenteras efterhand.

Välkomna!

PS. Tänk på att tjejerna som spelar tennis är något färre än killarna. Snacka därför ihop er tidigt om dubbelspel tillsammans. DS.

Då var det dags!
Vi öppnar portarna och smyger igång anmälningsrutinen här på nätet. Via länken här nedanför kan du och din dubbelpartner anmäla er. Vi måste ha anmälan från båda spelare i varje par för att minimera risken för att det skall bli tokigt.

Vid stort deltagarantal kommer vi att köra lite senare på kvällarna och starta lite tidigare på mornarna. De som spelar senare på kvällarna får sova lite längre på mornarna och vice versa. Vi ordnar övernattning i närheten av hallen.
Välkommen med din anmälan! (090131HC)

Vi förlänger anmälningstiden till 2 mars kl 20!
Du har fortfarande lite tid kvar på dig att anmäla, förlängd anmälningstid till måndag kl 20.00. (090226HC)

Tiderna och lottning finn nu utlagda på länkarna nedan!
Vi kommer enbart att spela vid tennishallen vid Kungsmässan och spelstart sker på torsdag 16.30. Ladda nu ordentligt inför helgens tävling. (090308HC)

 

Lottning/resultat:

Flickdubbel 13 år
Flickdubbel 15 år
Flickdubbel 17 år

Mixeddubbel 13 år
Mixeddubbel 15 år
Mixeddubbel 17 år

Pojkdubbel 13 år
Pojkdubbel 15 år
Pojkdubbel 17 år(Med reservation
för ändringar)

Lottning och spelschema presenteras successivt .

KTK = Tennishallen vid Kungsmässan och
Gamla Hallen vid Tingbergsvallen
Valld = Vallda Tennishall

Anmälan till matcherna sker senast 30 minuter före utsatt speltid (15 minuter innan för 07.30-matcherna). Anmälan görs alltid i Tennishallen vid Kungsmässan utom för de matcher som avgörs i Vallda. I Vallda sker anmälan direkt på plats.

Glöm inte att göra Reload/Uppdatera
(F5 el. Ctrl-R) för att se de senaste förändringarna på skärmen.

Anmälan till tävlingen
(oss tillhanda senast måndag 2 mars kl 20)

Du anmäler dig enklast via länken till höger. Anmäl dig inte via epost då vi i så fall inte kan garantera att du kommer med vid lottningen. I anmälan är det viktigt att du kontrollerar dina kontaktuppgifter om vi behöver nå dig. Epost och mobilnummer är viktigt vid ev återbud och ändringar i tidsschemat. Tävlingslicens är obligatorisk. Här kan du söka efter ditt licensnummer. Om du saknar tävlingslicens finns här mer information.

Frågor om tävlingen och anmälan besvaras av tävlingsledningen. Anmälningar från klubbar görs direkt via hemsidan.

Observera att både du och din dubbelpartner måste skicka in var sin anmälan! Anmälningar från klubbar ser vi gärna att de görs direkt till hemsidan.

Tävlingsinbjudan finner du genom att klicka på bilden nedan. Mer detaljerad information om tävlingen hittar du på sidan tävlingsinformation.

För att läsa en del av sidorna, behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerad.
Den hämtar du gratis på Adobes hemsida.

	  

Till KTK:s startsida


Webmaster: Hans Corin