top of page

Årets tennisresa
Härliga Beach Club Font de Sa Cala, på den vackra ön Mallorca är destinationen för Kungsbacka Tennisklubbs tennisresa i slutet av juni 2024! 

 

Med en vacker natur och fantastiska grusbanor kan vi erbjuda en underbar och aktiv semester utöver det vanliga i samarbete med Active Away Tennis resor (Storbritanniens största organisatör av tennisresor). Resorten på Mallorca motsvarar våra höga krav på tennisanläggning, boende, mat och avkoppling.

 

Hotellet erbjuder ett ALL-INCLUSIVE* koncept med färskt kött, fisk och vegetariska alternativ varje dag i bufférestaurangen, andra a la carte restauranger och flera barer med en mängd olika rätter och en vacker lokal strand för att koppla av efter tennisen.

 

Semestern är designad för alla som letar efter en aktiv semester och perfekt kickoff till sommaren 2024. Du kommer att få en allmän uppfräschning av din teknik med fokus på grusspel, längd och topspin på dina slag. Vi kommer att anpassa och blandar träningen efter vuxna och ungdomar. Du får 22,5 timmar professionell tennisträning plus matcher och en turnering som vi tror kommer att vara mycket uppskattad av våra medlemmar.

 

Dessutom är resorten perfekt och mycket prisvärd för icke-tennis spelare och andra familjemedlemmar som kan följer med för att koppla av på Mallorca.  Priset är rabatterat med 10%, en rabatt som vi har förhandlat fram för KTKs medlemmar.

 

När:  22–29 juni 2024

Vad är inkluderat

  • 22,5 timmar professionell tennisträning med KTK och Active Away teamet

  • Boende på fyrstjärniga strandhotellet Beach Club Font de sa Cala, del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg). Familjerum tillgängliga mot tillägg - kontakta oss för familjepris

  • Dubbelrum med utsikt över poolen/havet

  • All inclusive med härlig frukost, lunch och middagsbuffé inklusive dryck på resorten restauranger och barer

  • Organiserade måltider och aktiviteter

  • Pris (i pund) 1249 per person i dubbelrum exklusive Flyg som man bokar själv (flera alternativ från Göteborg och Köpenhamn)

Mer info

 

Bokning

Comments


bottom of page