Fina framgångar på flera håll

Sammanfattning av helgen i Lomma-Bjärred.

Svårt att sammanfatta en helg fullspäckat av fina prestationer av juniorerna samt många härliga skratt. Men sammanfattningsvis så möter vi fyra väldigt duktiga klubbar men vi i KTK visade att det skulle krävas mycket att slå oss och vår lagsammanhållning. Vi börjar med att vinna över Söndrums TK samt slår Lomma-Bjärred med 5–1 i matcher. Detta gjorde så att vi vann vår grupp och gick till A-slutspel. Där vi först möter Växjö TS 2 och gör en fantastisk prestation och vinner. Vi förlorar sen mot Fair Play TK i semifinalen och slutar med ett 3:e pris i handen. Många fina prestationer men det bästa var nog citatet ifrån William W i bilen hem: ”Vi hade LÄTT den bästa lagkänslan i hela turneringen”.


Lagledare:

Philip Cassel och Anders Pettersson

FS10/PS10:

Amanda Wedefalk och Anton Wennberg

FS12/PS12:

Alexina Helenius och Måns Ljungkull

FS14/PS14:

Moa Nordlund Åman och William Wiles

Text: Philip Cassel


SM-silver till D-35

D35 var uppe i Stockholm och spelade SM-final mot Lidingö TK. Lidingö var snäppet starkare och knep guldet. En riktigt bra prestation av laget att år på år vara uppe och slås bland de allra bästa klubbarna i landet.

I laget spelade Elin Kareld, Carolina Jansson, Camilla Hoffback Stigh, Eva Hammarsten och Eva Hermansson.


Fina prestationer av Linus och Samuel i JSM Race 2022-slutspel i Båstad!

Efter en andra plats i gruppen för båda två fick de spela om plats 5-8 i slutspelet.

Där slutade Linus Olausson femma och Samuel Börjesson sexa i PS18. Båda spelarna visar att de är med och slåss med de allra bästa i Sverige i sin åldersklass.

Mycket bra jobbat!

Senaste inlägg

Visa alla

Nu har alla Lilla klubbtouren tävlingarna publicerats online på Tennis Göteborg. Vi hoppas många vill prova på att börja spela lite matcher i denna avslappnade spelform. Här kommer även länken till he