top of page

Fina framgångar på flera håll

Sammanfattning av helgen i Lomma-Bjärred.

Svårt att sammanfatta en helg fullspäckat av fina prestationer av juniorerna samt många härliga skratt. Men sammanfattningsvis så möter vi fyra väldigt duktiga klubbar men vi i KTK visade att det skulle krävas mycket att slå oss och vår lagsammanhållning. Vi börjar med att vinna över Söndrums TK samt slår Lomma-Bjärred med 5–1 i matcher. Detta gjorde så att vi vann vår grupp och gick till A-slutspel. Där vi först möter Växjö TS 2 och gör en fantastisk prestation och vinner. Vi förlorar sen mot Fair Play TK i semifinalen och slutar med ett 3:e pris i handen. Många fina prestationer men det bästa var nog citatet ifrån William W i bilen hem: ”Vi hade LÄTT den bästa lagkänslan i hela turneringen”.


Lagledare:

Philip Cassel och Anders Pettersson

FS10/PS10:

Amanda Wedefalk och Anton Wennberg

FS12/PS12:

Alexina Helenius och Måns Ljungkull

FS14/PS14:

Moa Nordlund Åman och William Wiles

Text: Philip Cassel


SM-silver till D-35

D35 var uppe i Stockholm och spelade SM-final mot Lidingö TK. Lidingö var snäppet starkare och knep guldet. En riktigt bra prestation av laget att år på år vara uppe och slås bland de allra bästa klubbarna i landet.

I laget spelade Elin Kareld, Carolina Jansson, Camilla Hoffback Stigh, Eva Hammarsten och Eva Hermansson.


Fina prestationer av Linus och Samuel i JSM Race 2022-slutspel i Båstad!

Efter en andra plats i gruppen för båda två fick de spela om plats 5-8 i slutspelet.

Där slutade Linus Olausson femma och Samuel Börjesson sexa i PS18. Båda spelarna visar att de är med och slåss med de allra bästa i Sverige i sin åldersklass.

Mycket bra jobbat!

Comments


bottom of page