top of page

Grattis till Emmie som tog examen i USA efter 4 år!

I helgen tog jag min kandidatexamen med Magna Cum Laude från Providence College i Kvantitativ National Ekonomi och Ekonometri med en halv kandidaten i filosofi. Är så tacksam över Kungsbacka TK och tennisen som öppnade dörren för college i USA och som gjorde att jag fått spendera 4 otroligt roliga år här med mitt fantastiska lag som har blivit några av mina bästa vänner. Nu har jag fått ett jobb i Boston och har precis flyttat in med två av mina lagkamrater vilket är så kul och spännande! Ska försöka åka till Sverige i sommar men annars ses vi i hallen nästa gång jag är hemma! Har du som spelare möjlighet att åka till college så ta chansen! Bästa fyra åren i mitt liv och då har enda min USA resa bara börjat tror jag. Ses snart!!


Vi på Kungsbacka Tennisklubb gratulerar Emmie med varma hälsningar till sin kandidatexamen i USA!

Emmie är först ut bland våra ungdomar som har valt studier på College efter gymnasiet. Övriga KTK-spelare som är i USA på college just nu är John Falke, Nils Hammarsten, Edvin Strandberg, Martin Cardestig och Hasting Björkman.


För er som är intresserad av hur livet på college fungerar så kommer John Falke och Nils Hammarsten finns på plats på sommaravslutningen på måndag. Glöm inte att anmäla er till annette.gustavsson@ktk.nu


Comments


bottom of page