top of page

Herrlaget gör sin starkaste säsong genom tiderna!Herrlaget avslutade årets seriespel med två raka hemmasegrar i en kokande Effectahall.

På lördagen besegrades Söndrums TK övertygande med 4-0 i matcher, utan att tappa ett enda set. John och Leon gav KTK en drömstart efter att vinna stabilt i dubbeln med 6-2,6-4.

Staffan Falkenström fortsatte sedan på den inslagna vägen och vann 6-2,6-1.

Falke slog sveriges bästa padelspelare tillika riktigt duktig tennisspelare, Daniel Windahl med 7-6,6-1. Linus gjorde en stark insats och vann 6-2, 7-5. KTK-Söndrums TK 4-0.


På söndagen var kontraktet säkrat för både KTK och för Varbergs TK, men en tredjeplats och bäst i Halland stod på spel.

Firma Falke/Grundström fortsatte att spela en bra och bestämd dubbel och vann med 6-4, 6-2.

Stefan Zoric gick sedan in och började starkt och vann första set och hade break i andra innan han blev lite passiv och tappade momentumet. Andra set gick förlorat och ett matchtiebreak väntade. Här var Stefan tillbaka i det offensiva spel som han hade i första set och vann med 10-1.

John Falke vann sedan förstasingeln med 6-4, 6-4. En stark insats av John rakt igenom hela serien.

Staffan gick in mot Melker Ekberg och det blev en svängig historia där Staffan hade en matchboll i matchtiebreak men fick se sig besegrad med 9-11 i matchtiebreak.


KTK vinner med 3-1 och slutar trea i division 1 Södra. Klubbens bästa placering genom tiderna. Vi vill tacka alla som stöttat oss under serien. Vilken otrolig stämning vi fick uppleva i hallen i helgen, helt magiskt. Sveriges bästa tennispublik! Tack till alla sponsorer, funktionärer och andra som vart med och bidragit under dessa intensiva veckor.

Tabell och samtliga resultat hittar ni nedan,bottom of page