top of page

Herrlaget gör sin starkaste säsong genom tiderna!Herrlaget avslutade årets seriespel med två raka hemmasegrar i en kokande Effectahall.

På lördagen besegrades Söndrums TK övertygande med 4-0 i matcher, utan att tappa ett enda set. John och Leon gav KTK en drömstart efter att vinna stabilt i dubbeln med 6-2,6-4.

Staffan Falkenström fortsatte sedan på den inslagna vägen och vann 6-2,6-1.

Falke slog sveriges bästa padelspelare tillika riktigt duktig tennisspelare, Daniel Windahl med 7-6,6-1. Linus gjorde en stark insats och vann 6-2, 7-5. KTK-Söndrums TK 4-0.


På söndagen var kontraktet säkrat för både KTK och för Varbergs TK, men en tredjeplats och bäst i Halland stod på spel.

Firma Falke/Grundström fortsatte att spela en bra och bestämd dubbel och vann med 6-4, 6-2.

Stefan Zoric gick sedan in och började starkt och vann första set och hade break i andra innan han blev lite passiv och tappade momentumet. Andra set gick förlorat och ett matchtiebreak väntade. Här var Stefan tillbaka i det offensiva spel som han hade i första set och vann med 10-1.

John Falke vann sedan förstasingeln med 6-4, 6-4. En stark insats av John rakt igenom hela serien.

Staffan gick in mot Melker Ekberg och det blev en svängig historia där Staffan hade en matchboll i matchtiebreak men fick se sig besegrad med 9-11 i matchtiebreak.


KTK vinner med 3-1 och slutar trea i division 1 Södra. Klubbens bästa placering genom tiderna. Vi vill tacka alla som stöttat oss under serien. Vilken otrolig stämning vi fick uppleva i hallen i helgen, helt magiskt. Sveriges bästa tennispublik! Tack till alla sponsorer, funktionärer och andra som vart med och bidragit under dessa intensiva veckor.

Tabell och samtliga resultat hittar ni nedan,Comments


bottom of page