top of page

Ny chefstränare rekryterad

Vi är glada att kunna meddela att vi har anställt Erik Norinder som ny chefstränare from den 1/12. Nedan har ni en kort presentation från Erik. Vi ser fram mot att ha Erik hos oss.


Hej!

Jag är uppvuxen i göteborgsområdet och har fått största delen av min tennisfostran på Ullevi TK. Jag har sedan 2010 arbetat på Ullevi där jag varit ansvarig för klubbens bredd och motionsverksamhet samt även på senare tid varit ansvarig för medlemsservice på klubben.

Som person så brinner jag framförallt för de sociala delarna av tennistränaryrket och tycker det allra viktigaste i en förening är att man skall trivas, ha roligt och känna sig trygg. Har man dessa bitar på plats är jag övertygad om att man på sikt även kommer att få mycket skickliga spelare i klubben. Jag har genom åren arbetat med i princip alla nivåer tennisspelare.

Jag bor i Kullavik med fru och tre barn 10, 8 och 6 år gamla. Det mesta av fritiden går åt till att skjutsa barn till olika fritidsaktiviteter men jag tycker även om att spela golf samt åka skidor.

Jag heter Erik Norinder och ser verkligen fram emot en ny utmaning i arbetslivet och tycker det känns som en fantastisk möjlighet att få arbeta på Kungsbacka TK.


bottom of page