top of page
Racket och boll

Faciliteter

Hos Kungsbacka Tennisklubb hittar du både inomhusbanor samt utomhusbanor. Totalt finns 6 innebanor och 4 utebanor. Hos klubben finns även gym, café och shop. 

nyabanor3.jpg

Effecta-hallen

Vår stora tennishall, som ligger strax intill Kungsmässan, har fem hardcourt-banor som är belagda med Plexipave Competition. Där finns också kansli, klubbrum, gym, mötesrum, omklädningsrum m.m. Här bedrivs det mesta av verksamheten under vår, höst och vinter.
I hallen kan Du köpa prisvärd fika och under tävlingar ordnas lättare förtäring.

Gamla hallen

Ytterligare en bana med velourfiltsunderlag finns i Gamla hallen, belägen vid Tingberget ca 600 m från Effecta-hallen. Gamla hallen är låst så du behöver ha en kodbricka och kod för att kunna spela.

Tennis boll
Tennisspelare på Clay Court

Utomhusbanorna

Strax bakom Effectahallen ligger våra utebanor, två grusbanor och två Plexipavebanor. De brukar vara tillgängliga för spel från mitten av april till september. På vintern har vi en air dome, Kungsdomen, över de två hardcourtbanorna från ca 20/9 till ca 10/4.

Gym

Passa på att träna när barnen tränar tennis.  

Kungsbacka TK har ett trevligt gym för dig som vill träna annat än tennis eller varför inte köra lite i samband med din tennis, eller när ditt/dina barn tränar. 

Vi har under de senaste åren gjort gymmet rymligare, lagt nytt golv, satt in ny belysning och köpt in en hel del nya träningsredskap. 

img_4067.jpg
img_4069.jpg

 För att köpa årskort kontaktar ni annette.gustavsson@ktk.nu Ni kommer att komma in till gymmet med er tagg. För att tända ljuset behöver ni trycka på knappen, när ni kommer in. Gymmet släcks av sig själv efter att ni har lämnat det, då det finns rörelsesensor. Ljudanläggning som ni kopplar in med bluetooth.

Årskort Vuxen 500 kr

Junior 250 kr

Öppettider 06.30-22.30

Medlemskap hos KTK är ett krav för att kunna köpa årskort. Barn under 13 år får inte vistas i gymmet utan vuxnas sällskap.

Rackets och Net

Tennisshop

Vi har flyttat upp vår shop på andra våningen. Vi kommer att sälja racketar från Prince, Babolat och Head. Utöver racketar kommer vi kunna erbjuda skor, lindor, strumpor, vattenflaskor och klubbens egna overaller. Vi har öven en testbag med olika racketar så att ni kan provspela racketen innan. Prata med personalen om ni är intresserade av att provspela någon racket. 

Vi har flyttat upp vår shop på andra våningen. Vi kommer att sälja racketar från Babolat och Head. Utöver racketar kommer vi kunna erbjuda skor, lindor, strumpor, vattenflaskor och klubbens egna overaller. Vi har öven en testbag med olika racketar så att ni kan provspela racketen innan. Prata med personalen om ni är intresserade av att provspela någon racket. 

Tennisshopens öppettider

Måndagar 10.00-16.00

Tisdagar 10.00-16.00

Onsdagar 09.00-18.00

Torsdagar 09.00-16.00

Fredagar 09.00-15.00

bottom of page