top of page
Tennispraxis
KTK-332-1.jpg

Patrik Larsson

Klubbchef

Email:

Mitt namn är Patrik Larsson och jag tillträdde som klubbchef den 4 augusti 2014. Jag är 39 år gammal och bor i Onsala tillsammans med min fru Johanna och våra söner Anton & Filip. Jag kommer ursprungligen från Borlänge där jag började med tennis innan jag flyttade till tennisgymnastiet i Linköping. Sedan gymnasiet har jag varit verksam i Jar TK i Norge, Estess i Luxemburg, Pixbo TK samt som sportansvarig hos Tennis Göteborg. Jag har även en Sports Marketing- utbildning med mig i bagaget.

I min roll som klubbchef tycker jag att det är viktigt att vårda och utveckla klubben. Kungsbacka TK har en lång historia och firade 2017 100 år. Det är roligt att det är så många som är engagerade i klubben och att vi har en otroligt fin bas att stå på. Min främsta uppgift är att driva klubben vidare och fortsätta arbeta med att bli en ännu starkare klubb för spelare i alla åldrar och i alla utvecklingsfaser. Vi har också många ungdomar igång och ett starkt tränarteam.

Jag kommer att skriva ett nyhetsbrev som publiceras via mail och på hemsidan fyra gånger/år. Där kommer jag berätta vad som har hänt i klubben, vad som är på gång samt lite information från vår tennisskola och våra tävlingsgrupper.

Varma hälsningar

Patrik Larsson

bottom of page