Tennispraxis
broman.jpg

Peter Broman

Chefstränare

Email:

Peter Broman heter jag och jag kommer starta som chefstränare hos Er den 1/3 2022. Ska bli otroligt kul att få vara en del av den härliga gemenskapen igen på KTK!

Jag är 43 år gammal och bor i Onsala med min fru Cecilia och våra 3 barn, Emelie 16 år, Smilla 13 år och vårt lilla yrväder Saga 4 år.

Min tränarkarriär började redan i gymnasiet på KTK, så direkt efter skolan så startade jag på heltid på klubben och var där i 11 år, utbildade mig som Personlig tränare och Friskvårdsmassör och arbetade som gymansvarig på Friskis&Svettis i 2 år men saknade tennisen väldigt mkt så då dök Heming Tennis upp där jag kunnat kombinera mina 2 största intressen!

Har under hela min arbetskarriär ständigt utbildat mig inom träning och hälsa och tycker det är viktigt så man håller sig uppdaterad hela tiden.

Så de senaste 12 åren har jag jobbat i Oslo på Heming Tennis med tennis och personlig tränare på gymmet. Pendlar varje vecka tis-fredag, så om ngn vill ha reda på om exakt hur lång tid det tar att köra vägen så säg till, kan denna rutt ganska bra nu…!!:)

 

Under jan-maj i år hade jag förmånen att få jobba litegrann på KTK då gränsen till Norge var stängd. Och kände direkt att det var otroligt bra klubbkänsla och gemenskap på klubben, och tränarna är fantastiska så det ska bli en ära att få jobba på heltid tillsammans med dem!!

 

Lite annan info om mig:

Älskar verkligen att lyfta skrot, tiden på gymmet är min mentala vilostund. Sen finns det inget bättre än att stå på banan, tycker det är så galet kul att få hjälpa och motivera andra till att ha kul och bli bättre på världens bästa sport!

 

Min träningsfilosofi är:  ”Ha kul & se det bästa hos alla oavsett nivå, varje spelare är unik”

 

Det är enormt stort tryck på klubben och det är fantastiskt kul och klubben står inför en spännande framtid med ny hall. Att få vara en del av denna resa ska bli otroligt kul och lovar att komma med många roliga ideer och aktiviteter!!