top of page
Tennispraxis
KTK-269-1.jpg

Philip Cassel

Tränare

Email:

För er som inte har hunnit hälsa på mig så heter jag Philip Cassel. Jag är 28 år, har för några veckor sedan flyttat hit till Kungsbacka med min sambo Linn och vår hund Yoda. Jag har tidigare varit tränare och klubbchef I Söndrums TK nere i Halmstad. Där jag även pluggade idrottsvetenskap med inriktning idrottspsykologi under 3 år.

Jag älskar tennis, golf och egentligen all typ av träning. Försöker att vara med och spela så mycket som jag hinner samt lyfta några kilo I gymmet. Ska man göra mig riktigt glad så kommer man gärna med en Liverpooltröja och ge mig en high-five(kanske inte high-fiven I dessa tider). Jag lever efter att alla ska kunna lära sig att spela tennis. Glädje och energi på banan är något som jag alltid försöker att eftersträva. Gemenskap på och utanför banan är något som jag tycker är otroligt viktigt, då jag redan har kännt att detta finns I klubben.

Jag tycker att det ska bli otroligt kul att dra igång terminen och är riktigt taggad för att lära känna alla här I klubben. Kom gärna fram och byt några ord med mig då det är svårt att sälja in sig såhär på skrift.

bottom of page