top of page

Grattis till examen John Falke!Äntligen Examen

 

Det tog mig 8 terminer och 4 år, men tillslut fick jag gå upp på scenen och ta emot diplomet. Det blev en kandidat i Business Administration. Det har varit en lång resa bakom skolbänken som började på Novaskolan i Kungsbacka och slutade på North Carolina Wesleyan University (NCWU). Planen framöver är att inte ge mig på mer studier utan börja arbeta hemma i Sverige.

 

Även om skolarbetet är över (äntligen) så har vi i tennislaget inte tagit semester ännu: på fredag börjar NCAA slutspelet. Väl i slutspelet kämpar 32 lag runtom nationen för att få kalla sig National Champions. Vi är för nuläget rankade #16. Om det inte går som vi hoppas, och laget förlorar, så lär flyttlasset gå hem till Svedala så fort som möjligt.

 

Jag kommer alltid att spela tennis, och hjälpa KTK så gott jag kan, men tiden är kommen för att inse att det är tid att börja skriva nästa kapitel i livet - Knegkapitlet.


Comments


bottom of page