top of page

Nyhetsbrev

Här kommer ett nyhetsbrev med ett massivt innehåll av roliga saker som har hänt på klubben den senaste tiden. Nu ser vi fram mot ett härligt KM 3-7/1 med en KM-fest den 7/1 på restaurang Matverket. Läs mer om detta och alla andra punkter nedan.


KTKs herrlag division 1 södra

Historiskt bra placering av KTKs herrlag. Herrlaget avslutade förra helgen med två tuffa matcher i Varberg. På lördagen kämpade sig laget till 2-2 mot ett starkt Kalmar TK. På söndag mötte de obesegrade Växjö TS som sprang rakt genom serien och blev elitserieklara efter 4-0 mot KTK.

För herrlaget så blev det en stark fjärdeplats i årets serie med totalt åtta inspelade poäng. En placering bättre än förra året och två fler inspelade poäng. Bästa placeringen i klubbens historia.

Lerum TK och Åhus TK åkte ur division 1 södra. Tabell och resultat hittar ni i länken nedan.


KTKs damlag har öppnat starkt i division 3

Damerna har öppnat starkt i serien och har nu tre raka segrar efter helgens seger med 3-1 mot Vänersborgs TK. I helgens seger spelade Iris Andersson, Camilla Hoffback Stigh och Linnea Ardfelt. I och med segern så är damlaget med i toppen av serien och ligger just nu på en andraplats efter Partille TK.

Bolloré Logistics Open 2023 färdigspelad

Årets tävling blev väldigt lyckad med totalt 281 anmälda spelare och 349 matcher. KTK fick med sig två hemmasegrar genom Måns Ljungkull i PS12A och Alexina Helenius i FS12A. Vi tackar alla som var med och bidrog under tävlingen. Tack partners, tävlingsledare, cafépersonal, spelare, ledare och publik.

Ny chefstränare på plats

Erik Norinder påbörjade sin tjänst idag hos oss. Erik kommer närmast från Ullevi TK och vi hälsar honom varmt välkommen!


KM 2023 3-7/1

Anmälan är öppen och en del har börjat anmäla sig. Tveka inte att anmäla er och var med och bidra till en grym vecka på klubben.

Nytt för i år är att vi kommer att avsluta KM med en KM-fest hos Restaurang Matverket den 7/1. Anmälan gör ni till annette.gustavsson@ktk.nu För att vi ska köra KM-festen så behöver vi ha minst 50 anmälningar. Det ska nog inte vara några problem. Kom in med er anmälan kära KTKare!

Meny

Örtmarinerad kyckling

Ost och charkfat m marmelad

Bruchetta med tomatsallsa, Pastasallad med soltorkadtomat & parmesan

Sallad med mozzarella, oliver & coktailtomat, Örtcreme

Bröd och smör. Samt äpplepaj med vaniljsås och kaffe!

Vuxen 250 kr Barn 150 kr.

Kolla Elitserietennis i Påvelund!

Det finns möjlighet att se på fin tennis i Göteborgsområdet under de kommande veckan. Jag vill slå ett extra slag för matchen på måndag 12/12 mellan Påvelund TBK-SALK kl.17.00. Jag vet att en del KTKare kommer att åka in på måndag och titta. Undertecknad kommer att vara på plats och titta på fin tennis.

Hoppas vi ses där!

Höstterminen pågår fram till den 18/12

Inför vårterminen behövs det ingen återanmälan. Vårterminen startar igång den 9/1.

Friskvård

Glöm inte att utnyttja er friskvård för 2022. Ta kontakt med annette.gustavsson@ktk.nu så hjälper hon er.

Hälsningar

Patrik Larsson

Klubbchef

Kungsbacka TKComentários


bottom of page