top of page

Nyhetsbrev med massa aktiviteterNästa vecka händer det jättemycket roligt. Ta er tid och läs igenom nyhetsbrevet nedan så ni inte missar något.


Tisdag 19/3 kl.18-20 Medlemskväll hos Jumpyard

Kungsbacka TK hälsar JUMPYARD varmt välkomna som partner.

Vi ser fram mot ett roligt och givande samarbete med Jumpyard. Vi kan redan nu meddela att vi kommer att arrangera en föreningskväll för våra medlemmar den 19/3 kl.18-20 där ni medlemmar hoppar för ett rabatterat pris. Vi ser detta som en rolig och viktig kväll där vi kan bygga en stark sammanhållning och vi får möjlighet att ses utanför tennisbanan hälsar klubbchef Patrik Larsson.

 

"Vi är stolta över att ha ingått ett samarbete med KTK. Vi delar passionen för rörelse och en aktiv vardag där vi ger Kungsbackaborna möjligheten till det på ett ytterst roligt vis! Vi ser fram emot ett givande och aktivt samarbete." hälsar Jumpyard.

Tisdagen den 19/3 kl.18-20 Se mer info nedan.

Anmälan gör ni till annette.gustavsson@ktk.nu

 

Torsdag 21/3 kl.18.00 Klas Hallberg, en av Sveriges bästa talare

I samarbete med Booster Friends har vi möjligheten att erbjuda våra medlemmar möjligheten att köpa biljett till en av världens mest bokade talare, Klas Hallberg..

En av världens nio bästa talare

Klas har fått en mängd priser. Han har utsetts till Årets Talare flera gånger och fick 2018 Stora Talarpriset och kan därmed titulera sig som Sveriges bästa talare.

 

Ni köper er biljett via länken nedan, genom att köpa den via vår länk stöttar ni även KTK.

 

Lördag 23/3 Öppningsevent SATS Kungsmässan kl.10.00

Ta chansen och vara en av de första som får uppleva deras nya gym i Kungsbacka.

 

Påsklovsläger för både barn och vuxna.

Nu är anmälan öppen och anmälan har tagit bra fart till våra aktiviteter på påsklovet.

Ni hittar mer info om dem på länken nedan.

 

KTK-pass

Våra KTK-pass fortsätter att hitta till nya medlemmar, vilket vi tycker är jätteroligt. Om ni inte har testat dem redan så rekommenderar vi er att göra det.

KTK-passen är flexibla pass som du anmäler dig på inför varje träning. Du får spela med andra medlemmar än du brukar spela dem. Vi har olika nivåer, nybörjare, medel och avancerat. Vi har pass för samtliga er som löser detta mail. Varmt välkomna att utveckla er tennis tillsammans med våra duktiga tränare. Antingen som nyvörjare, motionsspelare eller som mer avancerad spelare. Ni hittar våra pass nedan,

Σχόλια


bottom of page