top of page

Nyhetsbrev oktober

Hösten har kommit och vi går in i en intensivperiod nu med höstlovsläger, division 1 för herrarna, Bollore Logistics Open under november månad.


Stark seriepremiär av KTKs A-lag damer

Damerna startade starkt i premiären mot Påvelunds TK lag 2. Spelade för laget gjorde Linnea Ardfelt, Iris Andersson, Clara Moerth, Carolina Jansson. Clara Moerth och Linnea Ardfelt vann sina singlar och hade således 2-1 inför den avslutande dubbeln. I dubbeln spelade Iris och Linnea där de dessvärre fick se sig besegrade med 4-6, 3-6. Nästa hemmamatch är på lördag.

Samtliga matcher hittar ni nedan,


KTKs A-lag herrar

Seriepremiären sker i Effectahallen den 12-13/11. Se till att lägga in det i almanackan redan nu då vi ser fram mot en tennisfest i hallen under två dagar. Vi kommer att sätta upp läktare även i år.

Första bortamatchen för herrlaget spelas mot Varbergs TK den 16/11 med matchstart kl.17.00. Här hoppas vi att precis som förra året att en del medlemmar kommer ner och stöttar laget.

Samtliga matcher hittar ni nedan.


Ny chefstränare

Vi är glada att meddela att Erik Norinder blir ny chefstränare från den 1/12. Erik har en gedigen tennisbakgrund och har arbetat i Ullevi TK. Glädjande är dock att Emil Carlson är tillbaka hos oss och påbörja sin anställning hos oss den 1/9. Välkommen!


Höstlovsläger

Det finns fortsatt lediga platser till våra höstlovsläger, både för barn och vuxna. Läs mer på www.ktk.nu om de olika aktiviteterna.


KTKs affärsnätverk

Förra veckan genomfördes den andra träffen för hösten. Är du företagare och gillar tennis och vill komma in ett nätverk med fantastiska människor. Hör av dig till patrik.larsson@ktk.nu

Elpriser

Med tanke på dagens elpriser och hur prognosen ser ut inför vintern så vill vi förbereda er på att ta med lite varma kläder inför träning.


Medlemsresa till Stockholm Open

Pga av svalt intresse har vi valt att ställa in årets resa till Stockholm Open. Men nästa år gör vi ett nytt försök.


KTK-webshop

Om ni är intresserade av KTKs snygga klubbkläder så beställer ni dem enkelt via vår webshop i samarbete med Broderiet. https://ktk.shop.broderiet.se/


Comments


bottom of page