top of page

Nytt passersystem, viktig info!Vi har bytt passersystem i Effectahallen och i Gamla hallen och det är viktigt att ni läser nedan för att veta hur ni ska ta er in i våra anläggningar.

Vid juniorträning i Effectahallen kommer entrèn vara öppen.

Ni som bokar strötider eller har abonnemang får en kod via mail från matchi som ni slår för att komma in i hallen. Observera att ni slår er fyrsiffriga kod och avslutar med # för att komma in i hallen. Gäller både Effectahallen och Gamla hallen. Tex 1352#

Er tagg fungerar alltså inte längre för att ta er in i hallarna, utan endast för att tända belysningen i gamla hallen.

I dagsläget behöver ni fortsatt taggen för att tända ljuset i gamla hallen. Inom kort kommer ljusstyrningen att kopplas ihop med er bokning så att taggen inte behövs. Men fram till dess använder ni taggen precis som tidigare gällande ljussättningen. Er kod gäller 40 min innan er bokning.

Ni som har abonnemang kan se er kod på matchi. Om ni vill ha hjälp med att få reda på er kod, maila info@ktk.nu så svarar vi så fort  som möjligt.

Då vi är inne på sista träningsveckan och nästa vecka är sista veckan med abonnemang så blir det en bra träningsperiod där vi hoppas att övergången kommer att gå smidigt.

 

Hälsningar

Patrik Larsson

Klubbchef

Kungsbacka TK

Comments


bottom of page